Kjøp Cerazette piller i norge, cerazette selges 75mcg doser

Hva er Cerazette?

Cerazette er en p-pille kjent som mini-pille og 99,9% effektiv på å hindre graviditet på samme måte som en tradisjonell p-pille. Hva skiller primært mini pille p-pillen fra tradisjonelle innhold av aktive ingredienser. Faktisk, så Cerazette Minipillen inneholder kun progestin, mens den tradisjonelle p-piller inneholder både østrogen og progesteron, som er definert som den kombinerte p-piller.


Tilstedeværelsen av bare én aktiv ingrediens, gjør minipillen Cerazette prevensjonsmiddel bedre egnet for kvinner som ammer kvinner som røyker, lider av menstruasjonssmerter, eller som er over 35 år. En fordel med minipillen Cerazette p-piller enn den kombinerte, er å bli tatt med større fleksibilitet (opptil 12 timer senere enn vanlig tid).

Du kan kjøpe minipillen Cerazette av vår service i en praktisk, sikker og praktisk.

Cerazette er en p-pille utnyttende én aktiv ingrediens, og for denne grunn er det oftest definert som mini pille. Den aktive substansen i minipillen Cerazette desogestrel handler med samme effektivitet som de opererer de aktive ingrediensene som finnes i vanlige p-piller kombinert. Som regel er imidlertid med minipillen Cerazette contraceptive eggløsningen ikke hemmet, slik tilfellet er med den kombinerte p-piller.

Cerazette Minipillen contraceptive: hva er fordelene?

Minipillen Cerazette prevensjonsmiddel gir umiddelbar beskyttelse mot graviditet hvis tatt på den første dagen i menstruasjonssyklusen. En av fordelene karakteristisk for minipillen Cerazette er å være et alternativ prevensjonsmiddel for kvinner sensitive overfor virkestoffene slik som østrogen, som ammer eller som røyker.

Minipillen Cerazette er også indisert hos kvinner som har menstruasjonssmerter er spesielt intens, faktisk studier viser at ca 94% av kvinnene fant lindring i løpet av menstruasjon ved å ta minipillen Cerazette prevensjonsmiddel.

Hvordan minipillen Cerazette prevensjon?

Minipillen Cerazette prevensjonsmiddel, sammenlignet med den klassiske kombinert pillen (østrogen og progestin gjort), kun består av et progestin, så det hemmer ikke eggløsning, men utøver sin handling ved å opptre hovedsakelig på nivået av cervical mucus, så gjør det fiendtlig innstilt til sædceller penetrasjon.

Hvem kan ta minipillen Cerazette piller?

Minipillen Cerazette prevensjonsmiddel anbefales for de fleste friske kvinner i alderen 18 år og som krever en langsiktig oral contraceptive å forebygge risiko for uønskede svangerskap. Men er det noen andre sykdommer eller samtidig behandling som gjør forbudt bruk av mini prevensjon pille.

Det er derfor nødvendig å sikre tilstrekkelig hvis du tar minipillen Cerazette prevensjonsmiddel. Dette kan gjøres gjennom den elektroniske gratis konsultasjon med en av våre kvalifiserte leger, som vil vurdere den medisinske tilstanden til pasienten som ønsker å kjøpe Cerazette som prevensjon.

Cerazette: de som ikke kan ta denne mini-pille?

Til tross for at en mini Cerazette p-pille er en pille fortsatt i effekt og bør derfor ikke brukes under graviditet eller hvis du fremdeles tror du er gravid.

Videre er det anbefalt å bruke minipillen Cerazette prevensjon hvis du har hatt unormale blødninger fra skjeden, og nyere, hvis du lider eller har lidd av sirkulasjons-problemer, hvis du har eller har hatt hjerteproblemer (hjerteinfarkt , angina pectoris), hjerneslag eller kreft.

P-piller bør tas som Cerazette?

Denne p-pille som kalles mini pillen må tas hver dag til omtrent samme tid, slik at intervallet mellom to tabletter alltid tilsvarer 24 timer. Imidlertid kan minipillen Cerazette prevensjonsmiddel tas opptil 12 timer senere enn vanlig tid, med eller uten mat, samtidig gir tilstrekkelig beskyttelse, i motsetning til andre vanlige p-piller.

Den første minipillen Cerazette prevensjonsmiddel må tas på den første dagen i menstruasjonssyklusen umiddelbart for å sikre full dekning mot risiko for uønskede svangerskap og hver ny blister Cerazette bør starte dagen etter utløpet av den tidligere blemmer. Dette betyr at minipillen Cerazette bør tas i 28 dager uten pauser mellom pakken og den andre.

Cerazette Minipillen contraceptive: hva er dets bivirkninger?

Som alle legemidler kan selv den minipillen Cerazette forårsake bivirkninger, men disse er nesten ikke-eksisterende. Hvis du bruker minipillen Cerazette prevensjonsmiddel for første gang, kan du oppleve noen milde bivirkninger, fordi kroppen trenger for å tilpasse seg et par dager før den aktive ingrediensen i det.

Minipillen Cerazette-pille som inneholder ingen kunstige østrogen, kan være et ideelt alternativ for kvinner som rapporterte vedvarende bivirkninger med den kombinerte p-piller. Den vanligste bivirkningene av p-pillen Cerazette mini er: humørsvingninger, nedsatt sexlyst (libido), hodepine, kvalme, akne, brystsmerter, vektøkning og menstrual uregelmessigheter. Disse bivirkningene har imidlertid en tendens til å forsvinne innen kort tid.

Minipillen Cerazette contraceptive kan kjøpes på nettet?

euroClinix.it tilbud til kvinner som trenger effektiv beskyttelse mot uønsket graviditet, sjansen til å kjøpe minipillen Cerazette beleilig online trygt og diskret. Ved å fullføre online gratis konsultasjon, om helsen til pasienten, vil våre leger sikre hensiktsmessigheten av å ta minipillen Cerazette prevensjon og vil utstede de nødvendige kjøp av reseptbelagte medisiner.

This entry was posted in P-piller and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *