Kjøp Champix piller i norge, champix selges starter pack doser

Hva er Champix?

Champix er en ny reseptbelagte medisiner utviklet for å hjelpe folk slutte å røyke. Champix vil eliminere følelsen av glede at du prøver og sigarettrøyking opphører å være avgjørende. Slutte å røyke med Champix er mulig takket være dets aktive ingrediens, vareniklintartrat, som fungerer tilfredsstillende at en del av hjernen som krever nikotin, uten egentlig å utstede nikotin i kroppen.

  • Effektiv løsning å slutte å røyke
  • Komplett behandling i bare 12 uker
  • Gir større effektivitet sammenlignet med Zyban
  • Bruker handlingen av Vareniklin inneholder ikke nikotin

Etter omfattende forskning Champix, et stoff som produseres av Pfizer, ble stoffet funnet å være mest effektive langt å slutte å røyke.

På vår service kan du kjøpe Champix original, trygt og med alle de garantier som lenge våre online klinikk tilbyr sine pasienter.

Hvordan virker Champix?

Den aktive ingrediensen i denne behandlingen er at Vareniklin virker ved å blokkere disse reseptorene i folk som prøver nikotinavhengige sigarettrøyk. Dette stoffet reduserer tillit og hjelper pasienten til å slutte å røyke også fratatt gleden av sigaretten. I tillegg til høy virkningsgrad, er en fordel fremfor andre systemer av Champix for røykeavvenning det faktum at dette stoffet ikke bruker nikotin, men virkestoffet vareniklin.

Hvordan Champix bør brukes?

Champix er en behandling som skal brukes i minimum 12 uker slik at den kan gi best resultat. Hver pakning av Champix tilsvarer en syklus på to ukers behandling.

Før du starter behandling med Champix er tilrådelig å etablere en veiledende dato faller i andre uke av behandlingen (dvs mellom dag 8 og dag 14) der du ønsker å slutte å røyke helt.

Den første syklusen (2 uker) behandling med Champix er delt inn i to faser, nemlig en første uken du tar Champix i 0,5 mg dose, og en andre uken du tar Champix i 1 mg dose. Tar Champix er korrekt, men tilrettelagt av opplysninger gitt på blister.

  • Første uke: fra 1 til 3 dager tar det en hvit tablett, 0,5 mg per dag. Fra 4 til 7 dager det tar en tablett med 0,5 mg to ganger daglig.
  • Andre uke: fra 8 til 14 dager antar vi en 1 mg tablett to ganger daglig.
  • Uker senere, fra dag 15 av behandling utover, dvs. i begynnelsen av en ny pakke med Champix du vil ha bare 1 mg tablett lyseblå å bli tatt to ganger om dagen frem til slutten av behandlingen (opp til 12 ° uke).

Hvor lenge er behandlingen?

Flertallet av pasienter som bruker Champix kan avslutte avhengighet til nikotin innen 12 uker for gjennomføring av behandlingen. Ellers er det nødvendig å konsultere en lege som vil vurdere om pasienten kan forlenge behandlingen utover 12 uker

Hva er bivirkningene av Champix?

Alle medisiner har bivirkninger, men vanligvis ikke alle individer lider likt. Det er viktig å kjenne til bivirkninger som kan oppstå med Champix, er den viktigste kvalme. Det er vanligvis milde og forsvinner innen kort tid, og mindre enn 3% av folk prøver å slutte å røyke avslutte behandlingen på grunn av dette.

Andre bivirkninger av kvalme mye mindre utbredt, er hodepine, tretthet, søvnløshet, tremor, agitasjon, økt blodtrykk, munntørrhet, endret smak og appetitt, endringer i seksuell lyst og humør , intestinal lidelser som diaré, oppkast, magesmerter, fordøyelsesbesvær.

Hvem bør ikke ta Champix?

Champix kan tas bare av personer av alder. Den er ikke egnet for de som har hatt psykiske problemer eller depresjon i fortiden. I tillegg kan stoffet ikke tas av gravide og ammende kvinner.

Hvorfor velge Champix for røykeslutt?

vår service tilbyr sine pasienter den opprinnelige merket Pfizer er Champix som er det mest effektive og trygge farmakologisk behandling for røykeslutt. En studie som involverer over 2000 fastslått at røyking har nettopp sagt Champix og Zyban foreta sammenligninger, et stoff markedsført i mange år før Pfizer produkt.

Røykerne ble behandlet med tre ulike metoder i 12 uker: Champix, Zyban og placebo, eller dummy substans.

44% av de som tok Champix hadde sluttet å røyke ved 12 uker
Bare 30% av personer behandlet med Zyban har vært i stand til å slutte å røyke
Placebo hadde ingen effekt på 18% av personer

Hvis de som ønsker å slutte å røyke har besluttet å bruke et medikament for å avslutte avhengighet til sigaretter er åpenbart at det beste valget er i Champix Pfizer merkevare.

Hvor kan jeg kjøpe Champix online? Hvorfor velge vår service?

Mange mennesker rundt om i verden har allerede sluttet å røyke med dette stoffet, og dette er grunnen vår service, Klinikk for årene nettet og er et referansepunkt for borgere og Det europeiske fellesskap, har valgt den opprinnelige merket Pfizer er Champix å hjelpe sine pasienter å slutte å røyke.

Champix krever en resept, bestiller stoffet på vår service du kan dra nytte av en gratis medisinsk konsultasjon der du kan få oppskriften nødvendig. Dersom pasienten har ingen inkompatibilitet med Champix, vil legen sende resepten elektronisk til apoteket avtalen. På det tidspunktet stoffet vil bli sendt via UPS og nå pasienten på bare 24/48 timer.

This entry was posted in Røykeslutt and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *