Kjøp Ellaone piller i norge, ellaone selges 30mg doser

Hva er ellaOne?

ellaOne er en nødprevensjon som kan brukes inntil 5 dager etter ubeskyttet samleie eller etter svikt av andre prevensjonsmetoder å forhindre graviditet. Den morgenen-etter pille ellaOne har vist seg å være effektiv i 98% av tilfellene i å hindre graviditet, viste resultater fra kliniske forsøk som ellaOne bekrefte at:

  • Unngå uønskede svangerskap
  • Effektiv i 98% av tilfellene som vist i kliniske studier
  • Ta opp til 5 dager etter ubeskyttet samleie

Den morgenen-etter pille bør tas ellaOne på kortest mulig tid etter rapporten vurdert risiko for en mulig graviditet, slik at stoffet vil være mest effektive.

Du kan kjøpe enkelt online ellaOne vår service som et forebyggende tiltak, for å holde på hånden i tilfelle systemfeil oppstår, eller vanlig prevensjon har hatt ubeskyttet sex.

ellaOne: Hva er det? Hvilken nytte tilbyr det?

ellaOne er nødprevensjon utviklet og produsert av den franske farmasøytiske selskapet HRA som hindrer uønsket svangerskap hvis du hadde ubeskyttet sex eller prevensjonssvikt etter bruk. Denne morgenen-etter pille sikrer sin effektivitet opp til 5 dager etter ubeskyttet samleie. Ingen andre morgenen-etter pille er effektiv så lenge, for eksempel Levonelle forhindrer uønsket graviditet hvis de tas innen 3 dager etter ubeskyttet samleie.

ellaOne virker ved å endre aktiviteten av progesteron (naturlig hormon) og hemme frigjøring av egg i eggstokkene. Denne tabletten har en suksessrate på 98% og kan brukes når kondomet ble ødelagt, gled eller lekket ut, hvis du har hatt ubeskyttet sex med partneren din under sex, hvis du glemmer å ta pillen for prevensjon eller prevensjon patch.

Det er derfor nødvendig å understreke at ellaOne er ikke et prevensjonsmiddel for bruk på en jevnlig basis som er gjort med kondom, p-piller eller andre metoder (spiral, patch, etc..). I motsetning er definert ellaOne morgen etter pille bare for å understreke den eksklusive bruk i en nødssituasjon dersom prevensjonsmetoder benyttes vanligvis ikke fungerte ordentlig eller ikke er fullt utnyttet.

Hvem kan kjøpe ellaOne?

EllaOne daglig starter etter pillen er trygg og effektiv for nesten alle kvinner som tar det. Sikkerhet og effekt av ellaOne ble bekreftet hos kvinner eldre enn 18 år. ellaOne bør ikke tas hvis du er gravid. Hvis du bruker ellaOne mens du ammer, bør du amme babyen rett før du tar stoffet. Etter å ha tatt ellaOne ammingen er ikke anbefalt for en periode på minst 36 timer.

Før du bruker ellaOne:

Før administrasjon av ellaOne utelukkes eksistensen av en graviditet. Det anbefales sterkt å ikke ta dette prevensjon hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene i medisiner eller hvis du lider av alvorlig astma ikke er tilstrekkelig kontrollert med orale glukokortikoider. Den morgenen-etter pille ellaOne inneholder laktosemonohydrat. Pasienter med sjeldne arvelige problemer med galaktoseintoleranse, Lapp laktasemangel eller glukose-galaktosemalabsorpsjon bør ikke ta denne medisinen.

Enkelte legemidler som brukes til å behandle epilepsi, HIV infeksjon, bakterielle infeksjoner, urtemedisiner brukes til å behandle depresjon eller angst kan gjøre ellaOne mindre effektiv i å hindre graviditet.

EllaOne er bare en nødprevensjon, da det ikke gir noen beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer. Bare bruk av kondom for å beskytte mot disse sykdommene. Nødprevensjon med ellaOne er en annen metode, som bør aldri erstatte bruk av vanlig prevensjon. Etter å ha brukt en nødprevensjon, så anbefales det at etterfølgende handlinger samleie bør være beskyttet av en pålitelig barrieremetode frem til utbruddet av den neste menstruasjonen. Du bør ikke ta ellaOne mer enn en gang i løpet av samme menstruasjonssyklus.

Hvordan bruke ellaOne:

Ta en pille dagen etter ellaOne oralt senest 5 dager (120 timer) etter ubeskyttet sex eller etter svikt i andre prevensjonsmetoder. EllaOne kan tas før, under eller etter måltider. Du kan også ta ellaOne når som helst under menstruasjonssyklusen. Hvis du kaster opp innen 3 timer etter tablett ellaOne, konsultere legen din.

EllaOne vil ikke fungere hvis du har ubeskyttet sex etter å ha tatt tabletten. Det anbefales sterkt å bruke en pålitelig prevensjonsmetode under samleie. Du må bruke et ekstra og pålitelig prevensjonsmetode (som f.eks kondomer) til utbruddet av den neste menstruasjonen.

Bivirkninger av ellaOne:

P-piller er et trygt medikament ellaOne og vidt testet, men likevel har forekommet i sjeldne tilfeller, bivirkninger, men milde og forbigående. Etter ellaOne opplevde et lite antall kvinner milde anfall av svimmelhet, tretthet, tåkesyn, problemer med oppmerksomhet, tretthet. Opplevelsen av overdose er lav. For et begrenset antall individer ble gitt doser på en gang uten å se eller alvorlige bivirkninger.

Hvordan kjøpe ellaOne online trygt?

For å kjøpe morgenen-etter pille ellaOne vår service av pasienten blir bedt om å fylle ut en medisinsk spørreskjema. Dette vil gi våre medisinske personalet å vurdere helsen til søkeren og egnethet for denne behandlingen. Etter utfylling av spørreskjemaet, vil legen avgjøre om å godkjenne resepten nøye vurdert alle bevis fremskaffet av pasienten.

Dersom resepten er godkjent, blir ordren sendt til apotek og derfra plukket opp av UPS budtjeneste som vil levere ellaOne til pasienten i 24 timer på en diskret og trygt. Ellers vil det ikke bli belastet noe beløp som transaksjonen finner sted først etter at OK av det medisinske personalet.

vår service anbefaler en metode for å kjøpe nødprevensjon på nettet, på et føre-var og forebyggende, slik at du kan ha om nødvendig. I stedet anbefales det kjøp hvis du trenger øyeblikkelig nødprevensjon.

This entry was posted in Nødprevensjon and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *