Kjøp Intrinsa plaster i norge, intrinsa selges 300mcg doser

Hva er Intrinsa Plaster?

Trans dermal patch Intrinsa er en spesiell godbit kvinnelig seksuell dysfunksjon (DSF). Intrinsa virker på hormon ubalansen ved å øke testosteron nivåer og restaurere ønske sessualenella kvinnen. Kjøp Intrinsa patcher online-løsning tilbyr en effektiv behandling mot tap av libido og forbedre sexlivet ditt liv på lang sikt.

  • Forbedrer kvinners sexliv
  • Det virker på nedgangen av libido
  • Effektiv i 74% av tilfellene

Nedgangen i libido eller lav seksuell lyst er et ubehag som ofte har en tendens til å være tilskrives psykologiske faktorer alene. Faktisk er kvinnelig seksuell dysfunksjon også avhengig av hormonelle ubalanser som Intrinsa er i stand til å gjenopprette gjennom utgivelsen av testosteron. Kliniske studier viser at 74% av kvinnene behandlet med Intrinsa rapporterte en økning i seksuell lyst og en betydelig forbedring i sine relasjoner.

Du kan få en resept for å kjøpe Intrinsa online etter å ha fullført en enkel og diskret vår service av medisinsk konsultasjon.

Hvordan virker denne behandlingen for kvinnelig seksuell dysfunksjon?

Intrinsa er et depotplaster brukes på huden, og generelt anbefales at en del av magen eller nedre del av magen. Den Intrinsa patch, en gang brukt, en langsom og jevn frigjøring av testosteron i blodet som igjen øker libido. Intrinsa behandling er foreslått som en løsning på lang sikt kvinnelig seksuell dysfunksjon.

Hvem kan eller ikke kan bruke Intrinsa?

Intrinsa virker ved å frigjøre testosteron i blodet, derfor er det indisert hos kvinner som har en lav libido eller andre hormon relaterte problemer på grunn av menopause, eggstokkene intervensjoner, sykdom, overgangsalder eller psykiske problemer.

Intrinsa kanskje ikke indisert hos kvinner med problemer som hjertesykdom, lever eller nyresykdom og diabetes.

Hvordan bruke Intrinsa?

For riktig bruk av Intrinsa, må du følge instruksjonene på pakningsvedlegget som finnes i hver pakke med Intrinsa. En enkelt plaster skal brukes på tørr hud, ren og hårløs, faktisk området anbefales for anvendelsen av Intrinsa er buken og nedre del av magen. Du må endre Intrinsa plaster hver 3-4 dager, noe som betyr at to av Intrinsa patcher dekker hele uken.

Hvis det etter 3-6 måneders behandling skal det ikke være noen forbedring i din tilstand, bør du konsultere legen din og finne en behandling som passer best til din person.

Hva er bivirkningene av Intrinsa patcher?

Som alle legemidler kan Intrinsa forårsake bivirkninger, avhengig av den enkelte pasient. Bivirkninger rapportert ved bruk av Intrinsa, derimot, er sporadisk og inkluderer: hudutslett i området patch program, irritasjon, kløe og rødhet.

Dersom du opplever noen av disse bivirkningene, bør du fjerne plasteret og bruke en fuktighetskrem for å berolige irritert området. Flere alvorlige bivirkninger skal meldes til legen din.

Hvordan kjøper jeg Intrinsa Online?

Dette reseptbelagte legemiddelet for behandling av kvinnelig seksuell dysfunksjon kan være foreskrevet av fastlegen din, eller hvis du ønsker å spare tid og forlegenhet, kan du kjøpe online vår service kompilere en diskret og kort konsultasjon med en av våre kvalifiserte leger.

Svarene gitt av online konsultasjon holdes strengt konfidensielt, men er nødvendig for å fastslå egnethet av pasienten til stoffet. Når utladet pasientens medisinske tilstand og om høringen vil bli fullført, vil legen utstede en resept for en av våre behørig registrert apotek innenfor EU. Vil da være den samme apoteket for å sørge for levering av stoffet med kurér UPS på 24 timer.

This entry was posted in Kvinnelig seksuell dysfunksjon and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *