Kjøp Levonelle piller i norge, levonelle selges 1500mcg doser

Hva er Levonelle?

Levonelle er en nødprevensjon, også kjent som morgenen-etter pille som kan brukes etter ubeskyttet samleie for å forhindre uønsket svangerskap. Levonelle levonorgestrel har vist seg å være effektiv i 85% av tilfellene ved å hindre etableringen av et svangerskap hvis de tas innen 3 dager (72 timer) etter sysselsetting non-protetto.Infatti Levonelle:

  • Hindrer uønskede svangerskap
  • Reduserer risikoen hvis de tas innen 72 timer etter at rapporten
  • Effektiv nell’95% av tilfellene

Levonelle levonorgestrel kan kjøpes på nettet som en metode for forebygging bare i tilfelle din vanlige prevensjonsmetode har sviktet, og bør ikke antas eller erstatte vanlig prevensjon.

Du kan kjøpe online, vår service på morgenen-etter pille Levonelle en forholdsregel, så bruk den umiddelbart hvis du opplever prevensjonssvikt eller har hatt ubeskyttet sex.

Hva er Levonelle og hva er dens fordeler?

Levonelle er en nødprevensjon også kjent som morgenen etter pille kan forebygge uønskede svangerskap og om det har vært feil på den vanlige metoden for prevensjon eller hvis du har hatt ubeskyttet sex.

Levonelle har fordelen av å være tatt opp til 3 dager (72 timer) etter ubeskyttet samleie for å forhindre en mulig uønsket graviditet.

Jo raskere Levonelle tar levonorgestrel, jo mer sannsynlig vil det være visse og dens effektivitet, fordi hvis du tar Levonelle løpet av de første dagene etter ubeskyttet samleie, er dens effektivitet vel 95%. Hvis Levonelle er tatt i perioden mellom 25-48 timer etter ubeskyttet sex effektiviteten synker til 85%. Levonelle Men selv hvis tatt innen 72 timer etter rapporten, minimerer sjansene for en uønsket graviditet.

Hvordan Levonelle levonorgestrel?

Levonelle bruker den aktive ingrediensen levonorgestrel virker på kroppen og simulerer en eggløsning lik den som oppstår med en ekte graviditet. Dette fører til økte nivåer av progesteron og hindrer eggløsning å oppstå, og en påfølgende graviditet. I løpet av menstruasjonssyklusen, faktisk er et modent egg frigjøres fra eggstokkene, når dette skjer, produserer eggstokkene progesteron, et kvinnelig hormon som hindrer frigjøring av ytterligere egg. Produksjonen av dette hormonet, levonorgestrel med å ta Levonelle, blokkerer utgivelsen av flere egg fra eggstokkene og hindrer etablering av svangerskapet.

Levonelle thickens også de naturlige stoffene i livmoren, noe som gjør det vanskeligere passasjen av sæd inn i livmoren. Mindre sjanse for overlevelse av sperm ytterligere redusere sjansene for at egget er befruktet.

Hvem kan ta Levonelle og som ikke kan ta denne medisinen?

Levonelle levonorgestrel er et reseptbelagt legemiddel, og kan tas bare av kvinner i alderen 18 år eller eldre. Under 18 år Levonelle kan foreskrives bare etter en konsultasjon med legen din og med samtykke fra foreldrene.

Levonelle bør ikke tas hvis du er allergisk mot progestin levonorgestrel. Dette stoffet bør ikke tas i tilfelle av leversykdom av kolon eller tarmen da dette kan føre til malabsorpsjon av virkestoffet levonorgestrel og en påfølgende ineffektivitet av stoffet. Levonelle kan også ha interaksjon med andre legemidler slik som for behandling av soppinfeksjoner eller urte som johannesurt.

Når bør jeg ta Levonelle?

Levonelle kan levonorgestrel tatt på ethvert stadium av menstruasjonssyklusen, svelge 1 tablett med et glass vann så snart som mulig og innen 72 timer etter ubeskyttet samleie. Hvis du allerede tar et vanlig prevensjonsmiddel prevensjon bør fortsette å gjøre det, så Levonelle eller morgen-etter pille er en nødprevensjon og kan brukes én gang per menstrual syklus.

En barriere prevensjon som kondom er anbefalt, selv etter å ha tatt Levonelle for å unngå en uønsket graviditet i løpet av denne perioden.

Hva er bivirkningene av Levonelle?

De fleste kvinner ikke har bivirkninger etter å ha tatt Levonelle. Denne nødprevensjon inneholder bare ett hormon, progesteron, noe som betyr at sjansene for bivirkninger er minimal i forhold til tidligere versjoner av morgenen-etter pille, som inneholdt flere hormoner. Men mulige bivirkninger er: hodepine, magesmerter, diaré og utmattelse.

Ved å ta Levonelle levonorgestrel kan føre utseendet på spotting eller blødning før menstruasjon selv. Dette blødning eller sporblødning forsvinner innen noen få dager.

Hvordan kan jeg kjøpe online Levonelle?

Du kan kjøpe online Levonelle 1500 originale merkevaren fra Bayer 18 år og eldre. Levonelle levonorgestrel er et reseptbelagt legemiddel, og som sådan krever resept. På vår service kan du få en resept ved å fylle ut et kort online konsultasjon. Våre kvalifiserte leger vil vurdere helsen til pasienten og egnethet til å ta dette stoffet, og utfallet vil være positivt hvis resept vil bli videresendt til en av våre apotek, behørig registrert i EU, som vil sørge for forsendelse av narkotika 24 timer.

Vi ber våre pasienter til å vurdere medisiner som en forholdsregel Levonelle levonorgestrel tas bare i tilfeller av prevensjonssvikt eller etter vanlig ubeskyttet samleie. Eller morgenen-etter pille Levonelle er ikke en vanlig prevensjonsmetode og dens effektivitet er bare gyldig i 72 timer etter ubeskyttet samleie. Derfor er det tilrådelig å kjøpe Levonelle av vår service som et forebyggende tiltak for å holde på hånden, og vi anbefaler en konsultasjon med legen din dersom du trenger i stedet for nødprevensjon umiddelbart.

This entry was posted in Nødprevensjon and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *