Kjøp Microgynon piller i norge, microgynon selges 1.5mg/30mcg doser

Hva er Microgynon?

Microgynon 30 er en lav-dose p-piller som, tas daglig, det hindrer graviditet fra første dag gir full beskyttelse mot slik risiko. Microgynon 30 p-pille er et av de mest brukte i Europa og er ofte referert til som en pille eller piller for å unngå prevensjon.

Microgynon, i kliniske studier, har vist seg å være effektiv til 99,9% i forebygging av uønskede svangerskap i lindre menstruasjonssmerter og hjelpe i behandling av problemer som for eksempel endometriose. Fordelene med p-pillen Microgynon pille stille dette som et av de mest effektive oral prevensjon, omfattende og verdsatt av kvinner.

Dersom du ønsker å kjøpe online, hoved trygge, p-piller Microgynon prevensjon, kan du gjøre med vår service, Klinikk ledende online over hele Europa.

Microgynon er en kombinert oral prevensjon, noe som betyr at den inneholder to aktive ingredienser i motsetning til mini pillen inneholder bare ett hormon i stedet. De to virkestoffene finnes i p-pillen Microgynon etinyløstradiol (30 mg) og levonorgestrel (150 mg), eller syntetiske versjoner av østrogen og progestin, som fungerer på samme måte som de opererer naturlige kvinnelige hormoner. Siden p-pillen Microgynon er sammensatt av to hormoner, er spesielt effektiv i å hindre graviditet fullt mulig.

Microgynon p-pille: hva er fordelene?

P-pillen Microgynon er en av de mest pålitelige metoder for prevensjon for kvinner som ønsker å beskytte seg mot risikoen for graviditet. Microgynon er i stand til å gi umiddelbar beskyttelse hvis de tas riktig, eller første dag i menstruasjonssyklusen. Hvis du tar pillen Microgynon i dagene av menstruasjonssyklusen etter den første, så må du bruke en annen prevensjonsmetode i minst 7 dager for å være fullt beskyttet mot graviditet.

Microgynon p-pille, samt noen andre p-piller, kan bidra til å lindre menstruasjonssmerter og regulere menstruasjonssyklusen gjør det mer forutsigbart, der hvor det samme er uregelmessig. I noen tilfeller pillen Microgynon er spesielt nyttig for kvinner som lider av endometriose.

Hvordan fungerer p-pillen Microgynon på prevensjon?

Microgynon p-pillen virker hovedsakelig ved å hindre eggløsning. Det er av denne grunn at mange kvinner bruker p-piller som opplever mindre smerte under menstruasjon. Men i tillegg til å hindre eggløsning, øker p-pillen Microgynon, og bruker to aktive ingredienser (levonorgestrel og etinyløstradiol) også viskositet cervical fluid, hindrer passasjen av sædvæsken (og spermier) i livmoren og fortykkelse cervical mucus gjør det umulig å befruktning.

Hvem kan ta p-pillen Microgynon?

Flertallet av kvinner over 18 år kan bruke p-pillen Microgynon prevensjonsmiddel formål for å unngå enhver risiko for graviditet. Men er det noen andre sykdommer eller samtidig behandling som gjør forbudt bruken av p-piller.

Det er derfor nødvendig å sikre tilstrekkelig hvis du tar p-piller Microgynon. Dette kan gjøres gjennom den elektroniske gratis konsultasjon med en av våre kvalifiserte leger, som vil vurdere den medisinske tilstanden til pasienten som ønsker å kjøpe som Microgynon p-piller.

Microgynon: de som ikke kan ta denne p-pillen?

Microgynon som p-piller bør ikke brukes under graviditet eller hvis du fremdeles tror du er gravid. Det er heller ikke tilrådelig å bruke Microgynon 30 hvis det har vært de siste unormal vaginal blødning, og hvis du lider eller har lidd av sirkulasjons problemer, eller hvis du har eller har hatt hjerteproblemer (hjerteinfarkt, angina pectoris) eller hjerneslag.

P-pillen Microgynon, da, ikke bør tas hvis du er allergisk eller intolerant til en av ingrediensene i den (etinyløstradiol og levonorgestrel).

P-piller bør tas som Microgynon?

Microgynon p-piller bør tas i 21 dager etterfulgt av 7 dager med hvile der en bortfallsblødning inntreffer (tilsvarende menstruasjon).

Ta p-pillen Microgynon uten mat og kan svelges med eller uten vann. For en komplett og effektiv beskyttelse mot graviditet, må p-pillen Microgynon tas nesten på samme tid tar i den rekkefølgen som er angitt på blister inneholder piller.

Microgynon p-pille: hva er dets bivirkninger?

P-pille er generelt godt tolerert, men noen kvinner har en tendens til å være mer følsomme for virkestoffene i p-piller. Hvis du bruker en p-pille for første gang, kan du oppleve noen milde bivirkninger forsvinner vanligvis innen noen få dager. Hvis bivirkningene ikke forsvinner, bør du prøve en pille med en annen kombinasjon av aktive ingredienser eller bruk en mini pille.

Noen av de vanligste bivirkningene som kan oppstå med Microgynon p-piller er kvalme og oppkast, hodepine, ømme bryster, vektendringer, væskeansamling, vaginal trost og en endring i menstrual blødning.

Microgynon p-piller kan kjøpes på nettet?

Hvis du ønsker å kjøpe p-pillen Microgynon online, kan du gjøre det komfortabelt og sikkert vår service. Ved å fullføre online gratis konsultasjon, om helsen til pasienten, vil våre leger sikre egnetheten av p-piller inntak, og å frigjøre resept for å kjøpe stoffet. Ved gjennomføring av dette trinnet en av våre registrerte apotek vil skipet p-piller gratis forespurt av budtjeneste UPS i bare 24 timer.

This entry was posted in P-piller and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *