Kjøp Priligy Dapoxetina piller i norge, priligy selges 30mg 60mg doser

Hva er Priligy Dapoxetine?

Priligy dapoxetine er den første oral medisin godkjent for behandling av prematur ejakulasjon, og er utviklet i laboratorier av Janssen-Cilag, den velkjente farmasøytiske selskapet Johnson & Johnson. Prematur ejakulasjon er en årsak til betydelig stress for millioner av mennesker verden rundt, fordi før ankomsten av Priligy det aldri har vært en effektiv metode for å behandle denne condizione.Priligy dapoxetine stedet:

  • Løser problemet med for tidlig utløsning
  • Forbedrer seksuell nytelse for begge parter
  • Første og eneste spesifikk behandling for denne tilstanden
  • Øker med 200-300% varigheten av samleiet

Det har vært vist i en rekke laboratorietester at menn behandlet med dapoxetine var i stand til å øke den gjennomsnittlige varigheten av sin seksuelle ytelse fra 200 til 300%. Endelig menn har en verdifull alliert for å bekjempe tidlig utløsning, og finne en tilfredsstillende seksualiteten både for seg selv og for partnerne.

Inntil nå er noen anti-depressiva forskrives til pasienter som lider av denne dysfunksjon. Priligy kan imidlertid for tidlig utløsning behandles med et medikament konkrete og svært effektiv takket være den aktive ingrediensen dapoxetine.

I studier utført av Janssen-Cilag har dapoxetine vist seg å øke varigheten av samleie på 200 til 300%, og å være effektive for mer enn 70% av tilfellene.

Dapoxetine dapoxetine: doser tilgjengelig

Dapoxetine dapoxetine er tilgjengelig i to doser, 30 mg og 60 mg. Imidlertid er det å foretrekke og anbefales for første gang tar mindre dose 30mg, for å vurdere effektiviteten og mulige fravær av kontraindikasjoner.

Pasienten, i samsvar med råd fra en lege, kan senere øke dosen av dapoxetine dapoxetine 60 mg dersom effekten med mindre dose ikke var tilfredsstillende.

Hvordan bruker jeg Priligy?

Å handle riktig, bør dapoxetine dapoxetine tas ved behov, 1 til 3 timer før sex (ideelt fortsatt en og en halv time tidligere). Du kan ta stoffet uavhengig av full eller tom mage.

Dapoxetine dapoxetine har slike bivirkninger?

Dapoxetine dapoxetine, som alle legemidler på markedet, har fortsatt noen bivirkninger som pleier å være mild eller moderat i naturen og, basert på funn fra kliniske studier, er i stand til å påvirke et lite antall mennesker. Dette skjer fordi dapoxetine dapoxetine forblir i kroppen din for en svært kort periode (litt over en time) hvor begrenset risiko for å gå mot alvorlige bivirkninger. I alle fall var de vanligste bivirkningene av dapoxetine kvalme, svimmelhet, hodepine, diaré, nesetetthet, magesmerter og hevelse.

Forholdsregler Priligy

Du bør ikke ta i alle fall mer enn 1 dose dapoxetine dapoxetine over 24 timer. Du bør aldri forandre den foreskrevne dosen uten først å konsultere lege. Det er absolutt å unngå bruk av alkoholholdige drikkevarer og selvfølgelig enhver form for narkotika ved bruk dapoxetine. Alkohol kan faktisk forsterke visse bivirkninger.

Hvorfor velge dapoxetine i behandlingen av for tidlig utløsning?

Stoffet av Janssen-Cilag har nylig blitt godkjent slik at millioner av menn til slutt løse sine problemer med for tidlig utløsning. Kremer og “teknisk” flammehemmere representerte den eneste forsøk så langt som mulig til de som berøres av dette problemet, men det var alltid betyr ubehagelig, pinlig og nesten alltid helt ineffektiv.

Dapoxetine dapoxetine stedet for å være den første seriøse og effektiv løsning mot denne sykdommen som ødelegger menneskets seksualliv og mer generelt forholdet dreiemoment. Dapoxetine er en trygg, nyskapende og fremfor alt effektive. Hvem ønsker å gi riktig tid for kjærlighet kan nå med dapoxetine.

Kjøp dapoxetine dapoxetine på vår service

Dapoxetine dapoxetine kjøpe online kan være gunstig, men vi må nøye kontrollere at nettstedet gir deg adressen det opprinnelige produktet gjennom vanlig resept. Personalet er alltid tilgjengelig vår service pasienten for ytterligere informasjon eller be om i forbindelse med dapoxetine dapoxetine. Vår online klinikk gir pasientsikkerhet fra det øyeblikket du bestiller før levering til døren.

This entry was posted in For tidlig utløsning and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *