Kjøp Yasmin piller i norge, yasmin selges 3mg/30mcg doser

Hva er Yasmin?

Yasmin er en lav-dose-pille bestående av etinyløstradiol og drospirenon og dermed definert som kombinerte p-piller. Yasmin, som ble godkjent av FDA i 2001, er blant de mest kjente og brukte p-piller på markedet fordi det anses som en av de mest effektive former for prevensjon for kvinner som søker beskyttelse fra uønskede graviditeter gyldig.

Faktisk p-pillen Yasmin, i kliniske studier har vist effekt i å hindre 99,9% av etableringen av en graviditet, siden bare 1 av 100 kvinner som ble gravide etter å ha tatt pillen Yasmin.

P-pillen Yasmin skiller seg fra andre p-piller, siden ikke medfører vektøkning eller økt væskeretensjon, bivirkninger, disse ganske ofte med bruk av andre p-piller.

Du kan trygt kjøpe Yasmin på vår service. Vår online klinikk tilbyr gratis konsultasjon med en kvalifisert lege som vil vurdere egnetheten til stoffet for å foreskrive p-pillen Yasmin.

Yasmin er en kombinert p-pille, dvs. inneholder både østrogen og progestin kunstig, noe som betyr at beskyttelsen mot graviditet er bred, og skiller seg fra mini pille, som bare inneholder progesteron som hovedingrediens. De to viktigste ingrediensene er til stede i p-pillen Yasmin etinyløstradiol (30 mg) og drospirenon (3 mg).

Yasmin p-pille: hva er fordelene?

En av de viktigste fordelene ved å bruke en p-pille Yasmin er like komplett sikkerhet, da det gir umiddelbar beskyttelse Yasmin prevensjon hvis tatt i den første dag i menstruasjonssyklusen. Yasmin er en p-pille som vanligvis brukes av kvinner som det ikke er noen bivirkninger som er felles for mange p-piller, slik som vektøkning og økt vannretensjon. Dessuten, til tross Yasmin er ikke utformet som en behandling for hudproblemer, er spesielt effektiv i å forbedre utseendet på huden som er hår.

Hvordan fungerer p-pillen Yasmin prevensjon?

Yasmin p-pillen virker å forhindre graviditet ved hjelp av to aktive ingredienser, eller kunstig østrogen og progestin. Yasmin er i stand til å hindre eggløsning, slik at egget ikke er sluppet for befruktning. Som en ekstra forholdsregel p-pillen Yasmin, og hormoner som finnes i den, for å hindre sædcellene fra å komme inn i livmoren og i fortykkelse av slimhinnen i livmorhalsen som gjør det umulig for befruktning av egg (fra sperm) og ‘ etablering og vekst av det samme.

Hvem kan ta p-pillen Yasmin?

Yasmin p-piller kan tas av kvinner over 18 år som krever langsiktig beskyttelse for å forhindre graviditet. P-pillen Yasmin er indisert for kvinner som ønsker en lav-dose p-piller for å unngå bivirkninger som vektøkning og væskeretensjon.

Du kan kjøpe p-pillen Yasmin online vår service hvis du er i god helse og hvis du er over 18 år.

Yasmin: de som ikke kan ta denne p-pillen?

Yasmin p-piller fordi det ikke bør brukes under graviditet eller hvis du fremdeles tror du er gravid. P-pillen Yasmin bør heller ikke brukes hvis:

Det har eller har hatt en blodpropp (trombose)
Det har eller har hatt et hjerteinfarkt (hjerteinfarkt) eller hjerneslag
Den har et høyt volum av blodtrykk (hypertensjon)
Hvis du har eller har hatt i fortiden er prediktive for hjertesykdom (angina pectoris, hjerteinfarkt iskemi)

P-pillen Yasmin er heller ikke anbefalt dersom du lider av tilstander som diabetes (med alvorlige vaskulære komplikasjoner), nyresvikt, abdominal eller vaginal blødning, kreft (bryst, livmor, lever) dysfunksjon og svekkelse av lever eller bukspyttkjertel og spesielle former for migrene (fokale nevrologiske symptomer). P-pillen Yasmin, da, ikke bør tas hvis du er allergisk eller intolerant til en av ingrediensene i den (drospirenon og etinyløstradiol).

P-pillen Yasmin å bli tatt?

Den Yasmin p-piller bør tas fortrinnsvis på første dag av menstruasjonssyklusen på en slik måte å sikre umiddelbar beskyttelse mot mulige graviditet. Yasmin kan også tas innen 5 dager i menstruasjonssyklusen, men i dette tilfellet må du ta andre forholdsregler, i tillegg til p-piller for prevensjon i minst en uke. Tar p-pillen Yasmin kan være uten mat og svelges med eller uten vann. For en komplett og effektiv beskyttelse mot graviditet, til p-pillen Yasmin tas omtrent på samme tid og i den rekkefølgen som er angitt på blister inneholder piller.

Doseringen av administrasjonen av p-pillen Yasmin er én tablett daglig i 21 påfølgende dager. Hver påfølgende pakke med Yasmin bør starte etter et intervall på 7 dager, hvor bortfallsblødning vanligvis oppstår (ligner på menstruasjonssyklusen).

Yasmin p-pillen: hva er dets bivirkninger?

Som alle legemidler, inkludert Yasmin p-piller kan gi bivirkninger, men ikke hver kvinne får det. Hvis du bruker p-piller Yasmin for første gang, kan du oppleve noen milde bivirkninger, fordi kroppen trenger å tilpasse seg et par dager før de aktive ingrediensene i Yasmin.Tuttavia, hvis du opplever disse bivirkningene forsvinner vanligvis i løpet av et par dager. De mest vanlige bivirkninger av Yasmin p-piller er hodepine, menstruasjonsforstyrrelser (spotting), brystsmerter, magesmerter og kvalme.

P-pillen Yasmin kan kjøpes online?

Du kan kjøpe p-pillen Yasmin, sikkert på vår service. Etter å ha valgt en p-pille er best for dine behov, bare fullføre en online konsultasjon slik at våre legen kan vurdere hensiktsmessigheten til stoffet. Godkjent kjøpet be legen vil utstede resept, som vil bli sendt direkte til en av våre apotek regelmessig registrert. Vil da være den samme apoteket for å gi gratis frakt til stoffet ved hjelp av UPS kurer for levering innen 24 timer.

This entry was posted in P-piller and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *